Nieuwjaarsrolletjes.nl


Rolletjes vullen met slagroom

Handigheidje of een smeerboel?

Nieuwjaarsrolletjes zijn natuurlijk het lekkerst als ze zijn gevuld met slagroom. Maar om die slagroom er netjes in te krijgen.....
Sommige mensen lossen het op door de slagroom op het rolletje te spuiten, maar met onderstaande tips kunt u voortaan de slagroom tot middenin de rolletjes spuiten.

Vers geklopte slagroom in de rolletjes spuiten

slagroomspuit voor rolletjesDe lekkerste slagroom is natuurlijk de zelfgeklopte. Deze echte slagroom blijft ook langer stevig. Een handig hulpstukje om met behulp van uw spuitzak de slagroom goed in het rolletje te krijgen is het tuitje of dopje van een kitspuit. Dit tuitje past precies in een bakkersspuitzak en vanwege de lengte kunt u de slagroom tot helemaal in het midden spuiten. Trek tijdens het spuiten het tuitje terug zodat het rolletje gelijkmatig wordt gevuld.

Slagroom uit een spuitbus in de rolletjes spuiten

ballon op een spuitbus slagroomOmdat vers geklopte slagroom niet altijd voorradig is en er tegenwoordig ook hele lekkere slagroom in spuitbussen verkrijgbaar is, is slagroom uit een spuitbus een heel goed alternatief. Helaas zit er op de spuitbussen met kwalitatief goede slagroom een enorme spuitkop, waarmee de slagroom nooit in de rolltjes is te spuiten.
Een handige tip hiervoor is om een ballon over de spuitkop te trekken en na het rechte stuk af te knippen. Voor de hygiene is het natuurlijk goed om de ballon even af te spoelen voor u deze gebruikt. Een rechte ballon geeft een langere tuit, zodat u helemaal in het midden van de rolletjes kunt komen.© www.mijn-eigen-website.nl (design)